Stress Coaching
Verlang jij naar een stressbestendiger leven?

Ons lichaam is juist gemaakt voor geluk

Met voedingsstoffen kun je stress verminderen, stressbestendiger worden en je lichaam kan er weer nieuwe gelukshormonen mee aanmaken, waardoor je je niet alleen veel beter gaat voelen, je kunt letterlijk de reis van stress naar geluk maken!

De productie van ‘gelukshormonen’ (neurotransmitters) wordt geraakt door stress, waardoor er tekorten gaan ontstaan. Letterlijk iedereen met chronische stress loopt die tekorten op. Gelukshormonen hebben alles te maken met het oproepen van emoties zoals angst of blijdschap, ze bepalen in belangrijke mate hoe we ons voelen. We hebben het hier over dopamine, acetylcholine, GABA en serotonine. Het systeem moet zorgen voor genot, maar door overprikkeling ontneemt het je genot.

wanneer gelukshormonen goed werken

Dopamine

Het geeft je daadkracht, wilskracht, zelfvertrouwen en focus. Hierdoor voel je je goed en kom je in beweging. Het maakt je scherp en je krijgt een top libido!

Acetylcholine

Het werkt fantastisch voor je geheugen en je intellectuele functies. Het maakt je empatisch, intuïtief, het scherpt je zintuigen aan, maakt je nieuwsgierig en authentiek en je wordt gevoelig voor taal en kunst.

GABA

Het is rustgevend, kalmerend en zorgt voor stabiliteit en gemoedelijkheid, het maakt dat je goed kunt organiseren en plannen, het maakt je relatiegericht en daardoor een teamplayer, punctueel en behoedzaam.

Serotonine

 Het maakt je vrolijk en onbezorgd, speels en vindingrijk, flexibel en avontuurlijk en zorgt voor levenslust.

Wat kun je verwachten

€ 295,-

Hoe staat het
met jouw
gelukshormoon
huishouding

PS: Kies hier voor Marloes Ariëns als stressoloog en vul je eigen naam en e-mailadres is.