Workshop Cyclus & Balans: Empowerment voor Jonge PauwerMeiden

Ontdek de magie die binnenin jou te wachten ligt

Doe mee aan onze inspirerende workshop “Cyclus & Balans,” een speciale sessie van 2,5 uur speciaal ontworpen voor Pauwermeiden!

 

Deze workshop is perfect voor jonge meiden die hun lichaam en geest beter willen begrijpen tijdens deze spannende en soms uitdagende periode van hun leven.

 

Je lichaam verandert in een mooie jonge vrouw en de hormonen gieren door je lijf!

 

In deze inspirerende sessie leren jonge meiden alles over hun lichaam, hormonen, en menstruatiecyclus.

 

Leer je hoe je kunt leven volgens je cyclus en ervaar ontspanningsoefeningen, yoga, adem, mindfulness en meditatie om innerlijke balans te vinden.

Praktische informatie voor de workshop

Datum: 16 juli 2024

Tijd: 12:30 uur tot 15:00 uur

Duur: 2,5 uur 

Locatie: Pauwervrouw te Dodewaard

Kosten: 45,- euro

 

Maximaal 6 Pauwermeiden

Je bent niet alleen

Wat kun je verwachten?

We worstelen allemaal met vragen die betrekking hebben op je hormonen en je menstruatiecyclus.

Meidencirkel:

Of je nu advies nodig hebt, je verhaal wilt delen of gewoon wilt luisteren, dit is een moment waar je met elkaar kunt verbinden. In een veilige, intieme setting. 

 

Hoe werkt je lichaam:

Leer de basisprincipes van je anatomie en fysiologie. Begrijp de veranderingen die je doormaakt en hoe je lichaam werkt.

 

Wat doen hormonen:

Ontdek de rol van hormonen en hoe ze je lichaam en emoties beïnvloeden. Krijg inzicht in de hormonale veranderingen tijdens je cyclus.

 

Je menstruatiecyclus:

Begrijp de verschillende fasen van je cyclus en wat je kunt verwachten. Wat is een gezonde menstruatiecyclus en wat niet.

 

Leven volgens je cyclus:

Praktische tips en adviezen om je dagelijkse activiteiten te synchroniseren met je menstruatiecyclus. Verbeter je energie en balans.

 

Ontspanningsoefeningen, yoga en meditatie:

Vind rust en balans met gerichte ontspanningsoefeningen, yoga en meditatie. Ontdek technieken om stress te verminderen en je geest te kalmeren.

jouw vragen beantwoord

Meest voorkomende vragen

De workshop is speciaal ontworpen voor jonge meiden die hun lichaam en geest beter willen begrijpen en willen leren hoe ze in balans kunnen leven met hun menstruatiecyclus.

Zorg voor comfortabele kleding voor de yoga- en ontspanningsoefeningen en zorg dat je warme sokken bij je hebt.

Nee, absoluut niet. Je hebt geen voorkennis nodig.

Door je in te schrijven bij Schrijf je in! Je komt in het online systeem van MijnDiad waar alles voor zich wijst. Mocht je er toch niet uitkomen neem dan even contact op via info@pauwervrouw.nl

Je hebt tot 48 uur voordat de workshop plaatsvindt de tijd om te annuleren.

We begrijpen het dat je het een spannend onderwerp vind en toch heeft elke vrouw hiermee te maken. We voor een veilige, respectvolle en ondersteunende omgeving waar iedereen zich op haar gemak kan voelen.

Je krijgt een mooi document nagestuurd waar alle informatie in is terug te vinden. Daarnaast is het ook een een leuk werkboek met korte oefeningen waar je na de workshop ook nog wat aan hebt.

Ben je enthousiast geworden?

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op onze “Cyclus & Balans: Empowerment voor jonge Pauwermeiden” workshop en samen deze waardevolle reis te beginnen van leren, groeien en bloeien als een prachtige jonge vrouw!

 

 Er zijn maar 6 plekjes en vol is vol.

© 2024 Pauwervrouw. Alle rechten voorbehouden