Jij, mooie vrouw

Ik hoop dat je een leuke avond hebt gehad bij de Ladies Bingo Party! 

Er was dit jaar weer een mooi goed doel uitgekozen. Daar wilde ik uiteraard ook mijn steentje bijdragen. Nu kan natuurlijk niet iedereen de prijs winnen die ik beschikbaar had gesteld. En toch wilde ik er nog een leuke actie aan koppelen waar iedereen een klein cadeautje krijgt!

 

 

Ik heb speciaal een 7-daagse challenge gemaakt! Wanneer je mij volgt op Instagram of op Facebook en mij een privé berichtje (DM) stuurt met BINGO en je e-mailadres en/of je mobiele nummer dan krijg je deze vanaf maandag toegestuurd. Elke dag ontvang je weer iets nieuws en dat 7 dagen lang!

Workshop Cyclus & Balans: Empowerment voor jonge PauwerMeiden

Wist je dat het begrijpen van je hormonen en je menstruatiecyclus een wereld van verschil kan maken in je dagelijks leven? Het is voor mij wel een gevalletje “had ik maar eerder geweten...” 🥴Weet jij wat er allemaal hormonaal in je lichaam gebeurt?Het is voor mij nu zo ontzettend waardevol om te weten wat er allemaal speelt in mijn lichaam. En voor wie eigenlijk niet? Als vrouw ga je door zoveel verschillende fases.Of je nu jong bent of al wat ouder, elke vrouw kan profiteren van deze kennis. Onze hormonen spelen een sleutelrol in ons dagelijks leven, en door hier meer over te weten, kun je niet alleen je eigen welzijn verbeteren, maar ook dat van de vrouwen om je heen.Begrip van Je Lichaam:

Leer hoe je hormonen werken en wat er in je lichaam gebeurt. Dit helpt je om bewuste keuzes te maken en goed voor jezelf te zorgen.Emotionele Stabiliteit:

Hormonen beïnvloeden je stemming en emoties. Door te weten wanneer je hormonale pieken en dalen hebt, kun je beter omgaan met stemmingswisselingen en emotionele uitdagingen.Optimaliseer Je Energie:

Elke fase van je cyclus heeft invloed op je energieniveau. Door je activiteiten af te stemmen op je cyclus, kun je je energie optimaal benutten en productiever zijn.Gezondheid en Welzijn:

Begrip van je cyclus kan helpen bij het vroegtijdig herkennen van gezondheidsproblemen. Dit stelt je in staat om snel actie te ondernemen en je gezondheid te verbeteren.Versterk Je Zelfvertrouwen:

Kennis is empowerment! Door je lichaam en hormonen te begrijpen, voel je je zelfverzekerder en in controle over je eigen gezondheid en welzijn.Speciaal voor jonge meiden heb ik een workshop gemaakt om je 2,5 uur onder te dompelen in deze waardevolle kennis, maar ook actief aan de slag gaat. Schrijf je in via de link in bio en boost je superpauwer! 💪🏻🥰

#Pauwervrouw #Empowerment #JongeMeiden #Puberteit #Workshop #Vrouwengezondheid #HormoonBalans #Menstruatiecyclus #Zelfzorg #HolistischeGezondheid
...

8 0

Het is je f🩷cking gezondheid!Waarom kiezen voor een quick fix (die uiteindelijk het onderliggende probleem niet oplost) als je ook kunt gaan voor duurzame, langetermijnveranderingen? 💪🌿Zonder je gezondheid kun je al die mooie plannen en dromen niet najagen. Dus waarom zou je genoegen nemen met minder? 💖Of geloof jij nog steeds in sprookjes?Bij Pauwervrouw geloven we in een holistische aanpak die inzet en toewijding vereist. Wij zijn er voor vrouwen die hun vrouwelijke energie willen laten stromen, hun zenuwstelsel willen kalmeren en echte zelfheling willen ervaren. ✨Sta jij open voor duurzame veranderingen die jouw gezondheid en welzijn op de lange termijn bevorderen? 💫#HolistischeGezondheid #Zelfzorg #VrouwelijkeEnergie #DuurzameVeranderingen #Pauwervrouw #Zelfheling #LangetermijnGezondheid #HolistischeLevensstijl #GezondeVrouw #Mindfulness
...

25 2

Wist je dat jij zelf je zenuwstelsel kunt managen? 🙏🏼Voor een goed werkend autonoom zenuwstelsel wil je dat je sympathische zenuwstel en het parasympatische zenuwstelsel in balans zijn. ☯️Wanneer ik gestrest ben dan merk ik dit altijd gelijk aan mijn ademhaling. Bij een spannende film houd ik mijn ademhaling in van de spanning, en wanneer ik te gejaagd en druk ben dan verschuift mijn ademhaling naar een hoge borstademhaling, die ook nog eens veel te snel gaat.Heb je zelf weleens gemerkt dat wanneer je gestrest bent dat dit impact heeft op jouw ademhaling? 🫁Door de verandering die optreden in je ademhaling bij stress activeer je jouw sympathische zenuwstelsel ook wel de stressrespons genoemd. Deze veranderingen zijn gericht op het optimaliseren van zuurstoftoevoer naar het lichaam om snel en krachtig te kunnen handelen. Wanneer je in gevaar bent wil je dat dit gebeurt! 🐅Je wilt alleen niet dat dit systeem altijd aan staat want dit kan bijdragen aan chronische stress en gezondheidsproblemen op de lange termijn. Je wilt terugkeren naar het parasympatische zenuwstelsel waar rust is en herstel optreedt.De kracht van jouw ademhaling is enorm Pauwerful. 💪🏻Ademhalingsoefeningen kunnen jouw stress reduceren, je hartslag verlagen en je cortisol niveaus verlagen en kan dus invloed uitoefenen op je lichaam, je mind, je zenuwstelsel en jouw welzijn. 🩷
...

24 5

Van DISCONNECTED naar weer in contact komen met je lijfJe bent niet alleen je hoofdJe bent niet alleen je lichaamJe bent niet alleen je emotiesJe bent niet alleen je spiritualiteitAlles is met elkaar verbonden en alles heeft invloed op elkaarMeestal ga je weg waar je pijn voelt, waar het oncomfortabel is, wat ongemakkelijk voelt of waar je simpelweg nooit bentJuist door naar die pijn te gaan, naar waar het oncomfortabel voelt, naar wat ongemakkelijk voelt en te gaan waar je nooit bentBewust, in het nu, met een open aandacht, zonder oordeel weer terug naar de het contact met jezelf. Terug naar waar je hoofd, lichaam, emoties en spiritualiteit samenkomen in harmonie. ✨Gun jezelf deze connectie. Het is magisch voor jouw welzijn. Ik help je er graag bij 💜Liefs, Marloes
...

8 0

Lieve vrouw, mijn naam is Marloes.Als gecertificeerd holistisch hormoontherapeut en gepassioneerd yogadocente ben ik gespecialiseerd in de gezondheid van de vrouw en stressklachten.Met deskundige kennis en liefde voor mijn vak help ik vrouwen niet alleen hun hormonale balans te herstellen, maar ook om stress op een holistische manier te begrijpen en te beheren. We integreren o.a. ademhalingstechnieken, mindfulness-oefeningen en de helende kracht van restorative yoga om jouw welzijn te verbeteren.Ik geloof in de kracht die elke vrouw in zich draagt, de kracht van haar vrouwelijke energie en haar zelfhelend vermogen. Samen ontdekken we jouw grootste PAUWER, verbinden BODY, MIND & SPIRIT en laten jou stralen van binnenuit. ✨Liefs
...

33 7

Als je het mij vraagt DE perfecte match 🧘🏻‍♀️💖

Niet alleen verbindt yoga lichaam, geest en ziel moeiteloos, maar het heeft ook een aanzienlijke positieve invloed op zowel jouw welzijn als jouw hormonale balans.

Yoga leert je met zachtheid naar jouw eigen lichaam te luisteren. Het nodigt je uit om in het moment te zijn, zonder oordeel. Door beweging, ademhaling en mindfulness te combineren, ontstaat innerlijke rust en worden de organen gestimuleerd die verantwoordelijk zijn voor het evenwicht in de productie van hormonen in jouw lichaam, waardoor harmonie ontstaat.

De therapeutische kracht van yoga inzetten om jouw unieke behoeften te vervullen. Echt die focus op wat jij nodig hebt! De mogelijkheden zijn grenzeloos:

✨ Het kalmeren van jouw zenuwstelsel om emotionele stabiliteit te creëren (denk aan het overwinnen van depressie, stemmingswisselingen, angsten en stress)
✨ Het reguleren van jouw menstruatiecyclus
✨ Het verhogen van jouw sensuele verlangen
✨ Het bevorderen van jouw vruchtbaarheid
✨ Het verlichten van klachten rondom de menopauze
✨ Het bieden van verlichting bij aandoeningen als endometriose, (hormonale) migraine, PCOS of PMS hebt
✨ Wanneer je echt weer als een roosje wilt slapen en dit echt veeel te lang geleden is

Wanneer je hormonen in balans zijn, opent dit de deur naar een wereld van positieve transformatie en zelfzorg. Laat je leiden door de kracht van yoga, en herontdek de Pauwervrouw die diep in jou schuilt. 🧘🏻‍♀️💖

Als je meer wilt weten, vragen hebt, of gewoon behoefte hebt aan een gesprek, aarzel dan niet om een DM te sturen.

Liefs,
Marloes

#YogaVoorVrouwen #Hormoonyoga #Yoga #Bewustevrouw #HormoonBalans #Zelfzorg #LichaamEnGeest #Gezondheid #Hormonen
...

15 0

Ben jij klaar voor jouw vrouwelijke superPAUWER? 🌸🔥

Ik geloof in een compleet andere benadering in de gezondheid voor vrouwen.

Een verlangen naar een nieuwe manier van welzijn, geen snelle oplossing voor symptomen, maar een transformatieproces naar een bewuster, gezonder en gelukkiger leven.

Mijn missie is voortgekomen uit mijn eigen reis. De missie is duidelijk – Bewuste vrouwen – Jou - helpen om uit je hoofd te komen en jezelf opnieuw te verbinden met jouw lichaam, je vrouwelijke energie en in je kracht te stappen. Zeker in een wereld waar we 24/7 aan kunnen staan en de mannelijke energie domineert.

Ik weet het zelf maar al te goed. Ik duwde mezelf buiten mijn grenzen, moest van alles van mezelf, leefde niet volgens mijn ritme, at de verkeerde voeding, verkeerde beweging, verkeerde ontspanning en was totaal niet in het hier en nu. Wat resulteerde in een ontregelt zenuwstelsel, hormonale disbalans en uiteindelijk chronische endometriose stadium 4. Ik had altijd pijn, was ongelukkig en haatte mijn lichaam.

Herken je dat gevoel van totale onthechting van jezelf? Gelukkig weet ik inmiddels dat je invloed hebt op je eigen welzijn en heb ik enkel nog liefde voor mijn lichaam. Wil jij dit ook?

Wees welkom in mijn DM of ik iets voor je kan betekenen. 💖
...

22 5

Stress vind ik persoonlijk de grootste f#cker en reden voor hormonale problematiek. 🖕🏼

Zeg maar hallo tegen ons stressresponssysteem! Een ontzettend vernuftig systeem, dat zeker. Helaas leven we in een wereld waarin er iets te veel aanspraak wordt gemaakt op dit systeem. En ja, dit systeem gaat voor groei en voortplanting. 🌱🌸🐝

Chronische en dus langdurige stress kan bijvoorbeeld leiden tot een onregelmatige menstruatiecyclus, verminderde vruchtbaarheid en verhoogde symptomen van PMS.

Stress komt in allerlei vormen. Onze drukke agenda’s, de druk die we onszelf opleggen, want we willen alles perfect uitvoeren, we eten ongezonde voeding, we slapen slecht of te weinig, ziektes of pijnklachten, deadlines op het werk, relatieproblemen, een verhuizing. You name it.

Hoe we omgaan met deze stress is erg persoonlijk. Soms ben je jezelf ook niet bewust van de impact die stress heeft op jouw hormonen. Gelukkig kun je allerlei tools inzetten om je stressniveaus beheersbaar te maken 💪🏼❤️

#stress #hormonen #hormonalegezondheid #vrouw #selfcare #leefstijl
...

11 0