Holisch health coaching
Body, mind & spirit

In je kracht komen

Ontdek de geheimen van bewustwording, geluk en gezondheid! Ben jij op zoek naar de balans in jouw lichaam? Heb je last van vage lichamelijke klachten, vermoeidheid, sombere gedachten of hormonale problemen? Dendert je leven alsmaar door en weet je niet goed waar je moet beginnen om dit te veranderen? 

 

Je bent hier op de plek waar je moet zijn! Ik help jou graag om inzichtelijk te krijgen wat er allemaal speelt in jouw lichaam en samen maken we een plan the campagne om balans in je lichaam te brengen. 

Dit kun je verwachten

Welke tools zet ik in?

In het adviesrapport zullen onderstaande onderdelen worden opgenomen. Het adviesrapport is een persoonlijk advies speciaal voor jou naar aanleiding van de uitkomsten van de vragenlijsten en testen.

 

Adem

Voeding

Voedingsstoffen

Mindfulness

Circadiaans ritme

yoga

Self-care 💗 Zet jij jezelf op 1?

Dat is absoluut niet egoïstisch, want wanneer jij in je kracht staat, dan is iedereen om jou heen ook gelukkig. 🥰 Weet jij waar jouw behoeftes liggen? Uiteindelijk voel je heel goed waar jij gelukkig van wordt. Toch? Waarom is het dan niet altijd zo makkelijk? Goed voor jezelf zorgen. Probeer hier eens wat meer bewust bij stil te staan en just do it!

🧘🏻‍♀️= Self-care

Mijn lievelingshouding bij yoga is de liggende vlinder. Je creëert hiermee een verbinding met jezelf en iedereen om jou heen. Je opent je borst, stimuleert je ❤️chakra en staat in verbinding met je innerlijke wijsheid. De houding is ook fantastisch voor het verlichten van buikklachten en menstruatiepijn. ✨

www.pauwervrouw.nl

#yoga #selfcare #vrouw
...

Dromen aan het waarmaken 💫 Pauwervrouw 🧘🏻‍♀️ Laatste loodjes 💕 ...